ContraCode gebruikersovereenkomsten

Op deze pagina staan de gebruikersovereenkomsten van ContraCode producten. In tegenstelling tot vele concurrenten proberen wij onze overeenkomsten zo simpel en duidelijk mogelijk te houden. In het geval van onduidelijkheden vragen wij u dan ook om contact met ons op te nemen via info@contracode.nl.

ContraCode behoudt zich het recht alle onderstaande overeenkomsten op elk moment te wijzigen, en zal trachten om u van wijzigingen op de hoogte te houden.

Beide partijen zullen eerst hun best doen om een geschil onderling op te lossen. Indien er op een rechter beroepen wordt, dan zal deze van een erkende rechtbank van ContraCode's keuze zijn.

Gebruik van onze services impliceerd acceptatie van onze voorwaarden.

De versie op deze pagina is de legaal bindende versie.

Hieronder kunt u kiezen waarvan u de gebruikersovereenkomst wil bekijken:

Website op maat Hosting Beheersservice Beveiliging

Gebruikersovereenkomst Website op maat

 1. ContraCode belooft de klant alle niet door de klant aangeleverde data beschikbaar te stellen onder een vrije licentie. Hieronder vallen licenties die door de Free Software Foundation of Free Culture Foundation als vrij worden erkend, of licenties die door het Open Source Initiative als Open Source worden erkent.
 2. De klant geeft ContraCode een niet-doorgeefbaar recht, gelimiteerd tot het project in kwestie, om door de klant aangeleverde data aan te passen en te gebruiken in een manier welke door ContraCode als "noodzakelijk of nuttig voor succesvolle afronding van het project in kwestie" wordt gezien. Hieronder valt bijvoorbeeld het recht om door de klant aangeleverde afbeeldingen en tekst aan te passen.
 3. ContraCode behoudt zich het recht om veranderingen die door de klant worden aangevraagd nadat initiële eisen zijn besproken te weigeren, indien deze door ContraCode als te grootschalig, tijdsbehoeftig of onmogelijk te doen met de middelen die ContraCode ter beschikking heeft worden gezien. ContraCode belooft in een geval als deze de klant de keuze te geven tussen het accepteren van een complete versie van het design onder de laatst afgesproken voorwaarden en prijs, of, indien redelijkerwijze mogelijk, een redelijk aanbod tot prijsverhoging voor de aangevraagde veranderingen te doen, welke de klant bij kan kopen.
 4. ContraCode is niet verantwoordelijk voor problemen met het design, ook niet indien veroorzaakt door fouten in de door ContraCode aangeleverde code.
 5. ContraCode behoudt zich het recht om (delen van) de door ContraCode aangeleverde data te hergebruiken voor andere projecten. Data die door de klant aangeleverd wordt en door ContraCode aangepast is valt hier niet onder.
 6. ContraCode behoud zich het recht om deze overeenkomst ten alle tijden ongedaan te maken, ongeacht de reden, zonder een reden op te hoeven geven, en zonder de klant recht te geven op enige vorm van restitutie.

Gebruikersovereenkomst Hosting

 1. Hostingpakketten van ContraCode worden per jaar gefactureerd, en de klant zit voor de facturatielengte aan de overeenkomst vast.
 2. Indien de klant het hostingpakket opzegt, zal ContraCode trachten om de data van de klant nog 14 dagen beschikbaar te houden, zodat de klant zelf een kopie kan maken. Na dit termijn heeft ContraCode het recht om alle data van de gebruiker permanent te verwijderen.
 3. De klant belooft de systemen van ContraCode niet te gebruiken om inhoud te hosten of naar te linken waarvan de klant niet de rechten heeft, of welke smadelijk, bedreigend, beledigend, racistisch, haatzaaiend of discriminerend is. Kinderpornografie, schending van de privacy van derden, het ondersteunen van het stalken van derden of spam is ook niet toegestaan. Daarnaast mag de site geen inhoud bevatten, of refereren naar inhoud welke in strijd in met de Nederlandse wet.
 4. ContraCode is niet aansprakelijk voor problemen welke veroorzaakt worden door het bereiken van het maximum van opslagruimte of dataverkeer.
 5. ContraCode behoud het recht om pakketten waarbij de afgesproken maximum opslagruimte of dataverkeer voor langere tijd en/of grote hoeveelheden worden overschreden automatisch te upgraden naar een groter pakket en de klant de bijbehorende kosten in rekening te brengen, ook zonder eerder overleg met de klant.
 6. ContraCode is niet verantwoordelijk voor kosten en ongemak ontstaan door het niet beschikbaar zijn van het hostingpakket.
 7. ContraCode is niet verantwoordelijk voor de inhoud die door klanten op ContraCode servers in geplaatst.
 8. ContraCode behoud zich het recht om deze overeenkomst ten alle tijden ongedaan te maken, ongeacht de reden, zonder een reden op te hoeven geven, en zonder de klant recht te geven op enige vorm van restitutie.

Gebruikersovereenkomst beheerdersservice

 1. De ContraCode beheerservice wordt voor nieuwe overeenkomsten per jaar gefactureerd, en de klant zit voor de facturatielengte aan de overeenkomst vast.
 2. ContraCode behoudt zich het recht om aanpassingen niet door te voeren indien zij van mening is dat de klant onrechtmatig veel gebruik van de service maakt, dat de aanpassing te grootschalig en/of tijdrovend is, dat de aanpassing niet te doen is met de middelen die ContraCode ter beschikking heeft of als de aanpassing een andere gebruikersovereenkomst schend, waarbij het niet van belang is of deze gebruikersovereenkomst van ContraCode of een derde partij is.
 3. ContraCode behoud zich het recht om deze overeenkomst ten alle tijden ongedaan te maken, ongeacht de reden, zonder een reden op te hoeven geven, en zonder de klant recht te geven op enige vorm van restitutie.

Gebruikersovereenkomst Beveiliging

 1. ContraCode geeft geen garanties met betrekking tot de browserondersteuning voor de geleverde SSL certificaten.
 2. ContraCode is enkel verantwoordelijk voor de installatie van het SSL certificaat op het domein, zolang het domein gewezen wordt naar de door ContraCode aangeleverde server. ContraCode is niet verantwoordelijk voor het correct functioneren van een website in combinatie met het geïnstalleerde SSL certificaat.