𐌂 Hoe check ik mijn mail op Windows/OS X/Linux/BSD (PC/laptop) met Thunderbird?

Deze handleiding gaat ervan uit dat Thunderbird al op de computer geïnstalleerd is. Indien dit niet het geval is, download en installeer deze dan eerst via Mozilla's Website. ×

Sommige anti-virus software, zoals Avast!, voert een Man in the Middle aanval uit op uw server verbinding, wat kan zorgen voor certificaatwaarschuwingen. Indien u een certificaatfout krijgt, vragen wij u om mail scan functionaliteit van uw anti-virus software uit te schakelen. Indien de certificaatfout dan niet meer op treed, kunt u het beste een klacht in dienen bij de ontwikkelaar van de anti-virus software die u gebruikt.

×

Stap 1

Klik op het menu in de rechter bovenhoek (drie strepen), houd uw muis op Voorkeuren / Opties en klik op Accountinstellingen....

Stap 2

Linksonder in het nieuwe venster, klikt u op Accountacties en dan op E-mailaccount toevoegen....

Stap 3

Vul de naam die u op uitgaande berichten wilt laten zien in, gevolgd door het e-mailadres en wachtwoord van het mailaccount dat u toe wilt voegen. Druk daarna op Doorgaan.

Let op: De informatie in de afbeelding is enkel als voorbeeld. Het e-mailadres en wachtwoord dat u in moet vullen zal anders zijn.

Stap 4

Klik op Klaar.

Voltooid

Gefeliciteerd! U kunt nu gebruik maken van uw e-mail op uw PC.