𐌂 Wat moet ik doen als ik teveel opslagruimte gebruik?

Uw opslagruimtegebruik wordt eenmalig per 24 uur herberekend. Het is dus mogelijk dat de waarschuwing niet compleet overeen komt met uw huidige gebruik. ×

Het kan zijn dat u meer opslagruimte gebruikt dan toegestaan op uw pakket. Indien dit het geval is, krijgt u een email met een waarschuwing over uw opslagruimtegebruik.

Verwijder oude emails

Bijlagen kosten veel opslagruimte. Door oude emails te verwijderen die u niet meer nodig heeft, kunt u veel opslagruimte besparen.

Let op: emails in de prullenbak nemen nog steeds opslagruimte in beslag. Zorg ervoor dat u de berichten compleet verwijderd.

Verwijder onnodige hostingbestanden

Het is mogelijk dat u meer bestanden opgeslagen heeft dan u gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan WordPress thema's die u niet gebruikt, of oude afbeeldingen die niet meer op uw website te vinden zijn. Het verwijderen van deze bestanden kan veel ruimte besparen.

Update uw hostingpakket

U kunt ook simpelweg hostingruimte bij kopen. U kunt hiervoor in Contraccount klikken op de blauwgedrukte naam van uw pakket. U krijgt dan instructies over de betaling, en meer informatie over de kosten van de upgrade. U kunt ons ook een email sturen.